OVER ONS

 

Een dak boven je hoofd hebben…  Het is letterlijk en figuurlijk van groot belang en een essentieel onderdeel van een woning.  Een goed dak moet bovendien een aantal generaties meegaan.  Stabiliteit en draagkracht zijn van cruciaal belang in het leven, en dat geldt eveneens voor een degelijk dak!

Met meer dan 10 jaar ervaring in de branche, sta ik garant voor kwaliteit.  Naar uw wensen luisteren, goed en betrouwbaar advies geven, daar begint het allemaal mee.  Een transparante manier van werken en duidelijke afspraken maken, vormen voor mij de basis van een fijne en vlotte samenwerking.

Droomt u van een unieke gevelbekleding of een houten bijgebouw om bij weg te dromen? Ook hierbij help ik u graag verder.  Door een met de jaren opgebouwde expertise, kan ik uw droom zowel vormgeven, vervaardigen als realiseren.  Kleine binnenschrijnwerken zoals maatkasten en deuren plaatsen verzorg ik graag voor u.

Constante bijscholing is onontbeerlijk om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwe technieken en de meest recente regelgeving. De meest duurzame en degelijke materialen kennen hierbij geen geheimen voor mij.

De deskundigheid van leveranciers en architecten waarmee samengewerkt wordt, zorgen ervoor dat we samen van uw project iets unieks kunnen maken.  Achteraf van u te mogen vernemen dat alles is verlopen hoe u het in gedachten had, daar doe ik het voor. Dan is mijn missie geslaagd!

Mijn eigen woning werd eigenhandig gerenoveerd.  Voor zowel binnen als buiten,  ging ik ook hier op zoek naar de beste en meest duurzame materialen.  De voldoening die ik hieruit haalde om van een huis een thuis te maken voor mijn gezin, wil ik graag met jullie delen.

 

Ik ben in de eerste plaats ondernemer geworden omdat ik een meerwaarde wil creëren.  Een grote passie voor hout en oog voor detail, maken het onderscheid in mijn werk en staan garant voor goed vakmanschap.  Dit resulteert in projecten die tot in de puntjes verzorgd zijn.  Een nette afwerking, daar sta ik op. …

Ze noemen me wel eens een perfectionist.  Een karaktereigenschap die zeker van pas komt om telkens opnieuw de kwaliteit te bieden die u verdient!

Graag tot binnenkort,

Kevin